Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Over ons

S.O.S. Renting is een groeiend familiebedrijf, dat meer dan alleen een leverancier van mobiele toiletten en bouwmachines is. We streven voortdurend naar een uitstekende service en vlotte samenwerking. Met jaren ervaring van de werking en inrichting van werven, staan steeds klaar met advies om elke klant de juiste toiletten, machines en bouwmaterieel aan te bieden.


We beschikken over een gemotiveerd en gedreven team, dat zorgt voor een stipte levering van proper sanitair en goed onderhouden bouwmachines. Zo zorgen zij er voor dat alle gehuurde toiletten er op hun best staan bij plaatsing en na elke reiniging.

 

Ook wanneer je ervoor kiest om tweedehands toiletten en sanitair aan te kopen, kunnen we blijven instaan voor een schoonmaakservice op regelmatige basis. Netheid is zonder twijfel essentieel voor ons en wij blijven dan ook steeds je trouwe partner voor een nette werf, parking of event locatie.


Zowel bedrijven als de overheid en particulieren kunnen bij ons terecht. We bieden een vlotte online reservatie, terwijl het bij aankoop van tweedehands machines, materieel of toiletten mogelijk is om bij ons langs te komen om de goederen in detail te bekijken. Leg hiervoor bij voorkeur een afspraak vast zodat we je gemakkelijker te woord kunnen staan.